• Ψωμί για Σάντουιτς
  • Σωστός Συνδυασμός Υλικών
  • Οργάνωση Παρασκευής Σάντουιτς
  • Προετοιμασία Υλικών
  • Συντήρηση
  • Υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση
  • Εισηγητής Δημήτρης Χριστάκης
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Επαγγελματίες Αρτοποιούς, Αρτοτεχνίτες
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Ένα ιδανικό σεμινάριο για να μάθετε τα πάντα γύρω από τα σάντουιτς και τις σαλάτες.   Στο σεμινάριο αυτό οι σπουδαστές θα διδαχθούν ποιά είναι τα πλέον κατάλληλα ψωμιά για για τα σάντουιτς του αρτοποιείου τους και θα πάρουν προτάσεις για τις πιο γευστικές γεμίσεις αυτών.  Θα μάθουν πώς να φτιάχνουν φρέσκιες και δροσερές σαλάτες, με ευπαρουσίαστους τρόπους σερβιρίσματος, για τα αγαπημένα γεύματα της ημέρας των πελατών τους.

Προσδοκίες και στόχοι

Με το πέρας του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα μπορούν να παρασκευάζουν τα σωστά ψωμιά για σάντουιτς, αλλά και να συνδυάζουν τις κατάλληλες πρώτες ύλες για ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα.