• Μπισκοτα
  • Βουτήματα
  • Παραλλαγές με λάδι και βούτυρο
  • Πρακτική άσκηση
  • Εισηγητής Κωστής Κωστάκης
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο όλο γλύκα.  Ο διάσημος chef Κωστής Κωστάκης θα σας μυήσει στα μυστικά του μπισκότου και του βουτήματος.  Είτε με βούτυρο , είτε με λάδι, οι παραλλαγές θα είναι όχι μόνο απολαυστικές, αλλά και διασκεδαστικές.  Μη χάσετε ένα σεμινάριο γεμάτο αρώματα και μυρωδιές.

Προσδοκίες και στόχοι

Με την λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν μάθει πως να φτιάχνουν λαχταριστά βουτήματα και μπισκότα γεμάτα αρώματα και γεύση.