Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι χορηγοί μας

Χορηγοί της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας είναι εταιρείες με παράδοση και εξειδίκευση στον κλάδο τους, χωρίς την συμβολή των οποίων το έργο και το όραμα της Σχολής δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Μύλοι Λούλη

Με ιστορία 230 χρόνων στο χώρο των αλεύρων, η Μύλοι Λούλη παρέχει όλα τα απαραίτητα άλευρα για τις αρτοποιήσεις που πραγματοποιούνται στη Σχολή, εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα άριστης ποιότητας.

Η Μύλοι Λούλη διαθέτει πάνω από 120 διαφορετικούς κωδικούς επαγγελματικών αλεύρων – σιμιγδαλιών, καθιστώντας έτσι κάθε δημιουργία εφικτή με απόλυτη επιτυχία.

Kenfood

Η «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ» από το 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή μειγμάτων αρτοποιίας και την παραγωγή - εμπορία πρώτων υλών τροφίμων για την αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μακαρονοποιία, παραγωγή σφολιάτας κ.α.

Σήμερα, η εταιρεία κατέχει μια σημαντική θέση στην Ελληνική αγορά παραγωγής και εμπορίας μειγμάτων αρτοποιίας και πρώτων υλών τροφίμων και μέσω των προϊόντων της συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των αρτοποιημάτων που παρασκευάζονται στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας.

Clivanexport

Η εταιρεία Clivanexport – Στεφάνου ιδρύθηκε το 1968 στο Βόλο, με κύριο αντικείμενο εργασιών τις μηχανουργικές εργασίες και τις κατασκευές μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και μεγάλωσε την γκάμα των μηχανημάτων που κατασκεύαζε και σε μια 10ετία περίπου μετεγκαταστάθηκε στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η Clivanexport ανέλαβε την πλήρη χορηγία του μηχανολογικού εξοπλισμού αρτοποιίας στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας προσφέροντας άριστης ποιότητας μηχανήματα που εγγυώνται άψογο αποτέλεσμα.

Rainbow Waters

Η Rainbow Waters αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ψυκτών στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων εταιρικών και οικιακών πελατών χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και στα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης.