• Αλμυρή τάρτα χωρίς γλουτένη
  • ​Pancakes με αλεύρι βρώμης
  • Ψωμί ολικής άλεσης με ξηρούς καρπούς 
  • Τορτίγιες με αλεύρι Ζην από δίκκοκο σιτάρι
  • Εισηγητής Chef Γιώργος Τσούλης
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο μαγειρικής με τον Chef Γιώργο Τσούλη, αφιερωμένο σε υγιεινές, πεντανόστιμες και έξυπνες συνταγές! Ο Γιώργος Τσούλης θα σας μάθει να φτιάχνετε τα δικά σας homemade snacks και γλυκά με τη βοήθεια της τεράστιας ποικιλίας από αλεύρια των Μύλων Αγίου Γεωργίου!

Προσδοκίες και στόχοι

Με την λήξη του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να φτιάχνουν υγιεινές, πεντανόστιμες και έξυπνες συνταγές στο σπίτι για όλους τους αγαπημένους τους.