- Τεχνικές ανοιγματος φύλλου
- Γεμίσεις
- Πρακτική άσκηση
- Εισηγητής Κωστής Κωστάκης
- Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
- Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
- Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό
Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.
Περιγραφή
Ελάτε να παρακολουθήσετε ένα από τα πιο νόστιμα σεμινάριά μας. Από τα νοστιμότερα εδέσματα της πλούσιας και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, οι πίτες δεν λείπουν ποτέ από το οικογενειακό τραπέζι. Μαζί με τον γνωστό σεφ Κωστή Κωστάκη, θα μάθετε πόσο εύκολο είναι να ανοίξετε φύλλο , τραγανό και νόστιμο. Θα γεμίσετε τις πίτες σας με παραδοσιακές και σύγχρονες γεμίσεις και θα απολαύσετε μοναδικές δημιουργικές προτάσεις.
Προσδοκίες και στόχοι
Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό να διευρύνει τους ορίζοντες και τις γνώσεις μας προκειμένου να ανακαλύψουμε τεχνικές για τραγανό και νόστιμο φύλλο και επιπλέον να μάθουμε να κάνουμε σωστούς συνδυασμούς γεμίσεων.