• Τάρτες
  • Κις Λορέν
  • Αλμυρές & γλυκιές συνταγές
  • Πρακτικη άσκηση

 

  • Εισηγητής Δημοσθένης Ασημάκος
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο για τάρτες με βουτυρένια και τριφτή ζύμη.  Ελάτε να δημιουργήσουμε αφράτες γεμίσεις, γλυκιές και αλμυρές που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.  Είτε ως επιδόρπιο, είτε ως κυρίως γεύμα, είτε ως απογευματινό έδεσμα, οι τάρτες αποτελουν μια λαχταριστή πρόταση που πάντα ενθουσιάζει.

Προσδοκίες και στόχοι

Με την λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν μάθει πως να φτιάχνουν λαχταριστές τάρτες που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα.