• Τεχνολογία Παραγωγής Παγωτού
  • Σωστός Συνδυασμός Υλικών
  • Συστατικά Παγωτού
  • Κατηγορίες και Γεύσεις Παγωτού:
    • Bανιλια με εσπεριδοειδη
    • Σοκολατα γαλακτος με αλατισμενη καραμελα
    • Καφες με καραμελομενα φουντουκια
    • Φουντουκι με καρδαμο
    • Σοκολατα σορμπε με μεντα
    • Kibana μπανανα ακτινιδιο
    • Grue cacao vegan
    • Yogurt mango
  • Υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση
  • Εισηγητής Νίκος Χρηστογεώργος
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Επαγγελματίες αρτοποιούς, αρτοτεχνίτες, ζαχαροπλάστες
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Οι τάσεις της παγκόσμιας αγοράς σε συνδυασμό με  τις νέες τεχνικές παρασκευής παγωτού θα παρουσιαστούν σε ένα 3ήμερο σεμινάριο γεμάτο απολαύσεις. Ένα σεμινάριο στο οποίο οι σπουαδαστές θα δημιουργήσουν γεύσεις οι οποίοες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, χρησιμοποιώντας τα πλέον αγνά υλικά.

Προσδοκίες και στόχοι

Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα μάθουν περισσότερα για την διαδικασία παραγωγής παγωτού, σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες, τις νέες τάσεις της αγοράς και τους σωστούς συνδυασμούς υλικών.  Με την λήξη του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να οργανώσουν την δική τους παραγωγή.