• Τεχνικές ζαχαροπαλστικής
  • Παραδοσιακές συνταγές
  • Πρακτική άσκηση

 

  • Εισηγητής Παναγιώτης Τσιάβος
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Οι Πασχαλινές λιχουδιές αυτής της πολύ σημαντικής γιορτής είναι αναρίθμητες. Σε αυτό το σεμινάριο θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε γλυκιές απολαύσεις, θα πλημυρίσετε με αρώματα που θυμίζουν την παράδοσή μας.  Θα μάθετε τα βασικά χαρακτηριστικά, τα μυστικά και τις μοναδικές Πασχαλινές συνταγές από τον pastry Chef Παναγιώτη Τσιάβο. 

 

Προσδοκίες και στόχοι

Με την λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές με πολλές γευστικές παραλλαγές.