• Τεχνικές ανοίγματος ζύμης για πίτσα
  • Τεχνικές ανοίγματος ζύμης για καλτσόνε
  • Τεχνικές ανοίγματος ζύμης για πεινιρλί
  • Παραλαγές-συνταγές
  • Πρακτική άσκηση
  • Εισηγητής Χάρης Παπαλίτσας
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Έχετε ήδη παρακολουθήσει το 1ο σεμινάριό μας για Pizza, καλτσόνε, πεϊνιρλί;   Ελάτε να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο, για ακόμα μεγαλύτερες γευστικές απολαύσεις.  Ελάτε να μάθετε περισσότερα μυστικά, διαφορετικές παραλλαγές, τους πλέον κατάλληλους συνδυασμούς, κάνοντας πρακτική άσκηση επάνω στα πιο αγαπημένα σας σνακ με βάση τη ζύμη και το τυρί.

Προσδοκίες και στόχοι

Με την εγγύηση των ποιοτικότερων αλεύρων και εσείς με το μεράκι σας θα μάθετε να φτιάχνετε τις πιο λαχταριστές ζύμες, για τα αγαπημένα σας εδέσματα.