• Τι είναι το προζύμι
  • Στάδια προετοιμασία προζυμιού
  • Εκκινητής
  • Ταίσμα
  • Παρασκευή ψωμιού
  • Εισηγητής Beesham Soogrim
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Ο πλέον γνωστός για τα ψωμιά του με φυσικά προζύμια Βeesham Soogrim σε ένα μοναδικό σεμινάριο για εσάς τους Home Bakers. Mοναδικά ψωμιά και διαφορετικές τεχνικές παρασκευής προζυμιού, ζυμώματος και ωριμάνσεων σε ένα σεμινάριο το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο.  Ελάτε να παρακολουθήσετε προζύμια από φυσικές πρώτες ύλες και διάφορα φρούτα, ψωμιά αργής ωρίμανσης και  τρόπους χρήσης εναλλακτικών πρώτων υλών. 

 

Προσδοκίες και στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου, οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να φτιάξουν και να συντηρήσουν δικά τους προζύμια, να παρασκευάσουν ψωμιά και αρτοσκευάσματα αργής ωρίμανσης, χωρίς την χρήση εμπορικής μαγιάς.