• Μάνα Προζυμιού
  • Χωριάτικο ψωμί προζυμένιο
  • Προζυμένιο ψωμί μπύρας με βύνη
  • Ψωμί υψηλής διατροφικής αξίας
  • Προζυμένιο Ψωμί ταψιού με σπόρους τσία
  •  
  • Εισηγητής Χάρης Παπαλίτσας
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, σε συνεργασία με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας φέρουν κοντά την τέχνη και τα μυστικά του ζυμώματος, ώστε να έχετε κάθε μέρα στο σπίτι σας φρέσκο και αχνιστό χειροποίητο ψωμί, με τα ποιοτικότερα άλευρα.

Εσείς βάλτε τη φροντίδα, την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό αλλά και την υπομονή σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Και επειδή τίποτα δεν συγκρίνεται με το ζεστό μοσχομυριστό ψωμί από τα χεράκια σας...ας ξεκινήσουμε το ζύμωμα!

Προσδοκίες και στόχοι

Ελάτε να μάθετε πως να φτιάχνετε  στο σπιτι σας Φρεσκο Ψωμί!  Το ψωμί, ένα από τα βασικότερα είδη της διατροφής του ανθρώπου, αποτελεί μια τέχνη που προϋποθέτει μεράκι και φυσικά εμπειρία. Μέσα από την συνεχή διαδικασία του ζυμώματος, της ωρίμανσης και τελικά του ψησίματος του ψωμιού μαθαίνουμε τα μυστικά του και ερχόμαστε πιο κοντά στην τέχνη του.