Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας παρέχει ταχύρρυθμα και εξειδικευμένα σεμινάρια Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιείου σε επαγγελματίες του κλάδου. 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής είναι δομημένο σε τρεις πυλώνες εκπαίδευσης:

  1. Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική Αρτοποιείου.
    Στον πυλώνα αυτό οι σπουδαστές εξειδικεύονται σε μεθόδους και τεχνικές αρτοποίησης (π.χ. Αργή Ωρίμανση, Κυψελώσεις, Γερμανικά Ψωμιά, Γαλλική Αρτοποιία κα), μαθαίνουν για όλα τα είδη αλεύρων και δημητριακών και τις ιδιότητές τους, ενώ εξειδικεύονται σε τεχνολογίες παραγωγής ζύμης, σφολιάτας και άλλων που έχουν ως βάση το αλεύρι. 

Τεχνολογία Τροφίμων.
Τι ρόλο παίζει η θερμοκρασία στην παρασκευή ψωμιού; Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το HACCP, αλλά και πώς αναγράφεται σωστά μια διατροφική ετικέτα; Όλα αυτά τα ερωτήματα καλύπτονται από τα σεμινάρια αυτού του πυλώνα εκπαίδευσης, αφού η γνώση τους από έναν επαγγελματία του χώρου των τροφίμων κρίνεται στις μέρες μας απαραίτητη.  

Οικονομική Διαχείριση και Μάρκετινγκ Αρτοποιείου.
Στον πυλώνα αυτό διδάσκονται σεμινάρια, όπως η Κοστολόγηση και οι Στρατηγικές Προώθησης Πωλήσεων. Αυτά θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να εξελίξουν το αρτοποιείο τους τοποθετώντας τα προϊόντα σωστά στα ράφια, αλλά και θα τους μάθουν πώς να υπολογίζουν και να διαχειρίζονται σωστά τα οικονομικά του καταστήματός τους. Τα σεμινάρια αυτά θα διδάξουν τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με τον πελάτη, τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει μια πωλήτρια πίσω από τον πάγκο και άλλα βασικά εργαλεία επικοινωνίας και μάρκετινγκ που θα κάνουν ένα αρτοποιείο να ξεχωρίσει.

 

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Κώδικα Δεοντολογίας.