• Carrot Cake με Cream Cheese Frosting (και τεχνική διακόσμησης)
  • Πολίτικο κέικ με επικάλυψη ζαχαρόπαστας (και τεχνική διακόσμησης)
  • Cupcakes με Blueberries και Frosting (και τεχνική διακόσμησης)
  • Σοκολατένιο Κέικ/Τούρτα με Frosting Κακάο (και τεχνική διακόσμησης)
  • Εισηγητής Αγγελική Αγιάνογλου
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Ερασιτέχνες, Home Bakers
  • Επίπεδο Επίπεδο 1 Εισαγωγικό

    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στο πιο «γλυκό» σεμινάριο!
Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να κατακτήσετε τις τεχνικές διακόσμησης cakes και cupcakes, αλλά και την καρδιά των αγαπημένων σας με τις δημιουργίες σας!
Ελάτε να φτιάξουμε ένα υγιεινό Carrot Cake, να δούμε πως με την κρέμα τυριού και τα διακοσμητικά ζαχαρόπαστας μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα απλό κέικ σε μια τούρτα-κέρασμα.
Με το Πολίτικο Κέικ θα ταξιδέψουμε στις παλιές εποχές της Πόλης. Θα δείξουμε πως φτιάχνουμε ένα κέικ που θυμίζει τσουρέκι αρωματικά και πως το επικαλύπτουμε και διακοσμούμε με βουτυρόκρεμα και ζαχαρόπαστα. 
Επιχείρηση Τούρτα Σοκολάτας. Θα φτιάξουμε μαζί τα πιο σοκολατένια και αφράτα παντεσπάνια και θα δείξουμε τεχνικές διακόσμησης με Σοκολατένιο Frosting.
Τέλος, σας δίνουμε τη συνταγή για τα πιο αφράτα και νόστιμα Cupcakes με Blueberries που έχετε δοκιμάσει ποτέ και θα τα διακοσμήσουμε με Vanilla Frosting. Θα δείξουμε πως χρωματίζουμε την κρέμα και πως αυτή εφαρμόζεται στο cupcake με κορνέ για την πιο pro παρουσίαση!

Προσδοκίες και στόχοι

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας και η pastry chef Αγγελική Αγιάνογλου μας μαθαίνουν πως να φτιάχνουμε λαχταριστά cakes και cupcakes και να τα διακοσμούμε με ζαχαρόπαστα και frosting, τα εργαλεία αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, έχοντας ως βάση τις πιο λαχταριστές συνταγές.