Chef Γιώργος Τσούλης
Chef Γιώργος Τσούλης
Μεγάλωσε στην πιτσαρία του πατέρα του, στο Αιγάλεω, όμως δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξει ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσει τους γονείς του στην κουζίνα. Η σχολή μαγειρικής Le Monde ήταν η πρώτη του εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ξεκίνησε τη δική του αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Έκτοτε, έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων ενώ μοιράζεται τις μαγειρικές του ικανότητες on camera σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.
Φέτος απολαμβάνουμε τα πεντανόστιμα #tsoulomageiremata και το μοναδικό ταπεραμέντο του Chef Γιώργου Τσούλη μέσα από τους δέκτες του OPEN TV, ενώ σύντομα θα τον δούμε και σε δική του νέα μαγειρική εκπομπή. Ο ίδιος παραδίδει μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με το Universal Training του Ομίλου Ακμή στο πρόγραμμα Cook and Pastry Expert με τρεις διεθνείς πιστοποιήσεις. Πρόσφατα, ο Chef εγκαινίασε και το δικό του cooking studio #tsoulomageiremata στα Μελίσσια! Εκεί πλέον γυρίζεται η εκπομπή #ΜηΜασάς που παίζει κάθε Παρασκευή στο GiorgosTsoulis YouTube Channel, φωτογραφίζονται οι συνταγές που ανεβαίνουν καθημερινά στο giorgostsoulis.com, πραγματοποιούνται cooking workshops, R&D sessions για νέα προϊόντα και πολλά άλλα!