Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Beesham Soogrim

Ο Beesham Soogrim γεννήθηκε στο St. Pierre, ένα χωριό στο πανέμορφο νησί του Μαυρίκιου. Έγινε chef χορτοφαγίας σε ηλικία 20 ετών και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική και στο ψήσιμο μέσα από τα ταξίδια του και τη δουλειά του. Το 2003 εγκαταστάθηκε στη Σουηδία όπου εργάστηκε ως σεφ χορτοφαγίας για τη σχολή Waldorf, ενώ έχει βοηθήσει στην έναρξη δύο χορτοφαγικών εστιατορίων στη Σουηδία και το Όσλο.

Το 2012, έγινε πολύ ενεργός σε διάφορα φόρουμς στο Facebook σχετικά με το ψωμί.  Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της δουλειάς του και των ψωμιών του, έγινε δεκτός ως επαγγελματίας στον χώρο της αρτοποιίας.

Ο Beesham διοργανώνει εργαστήρια για να μοιραστεί το πάθος και τη γνώση του για τη φυσική ζύμωση χρησιμοποιώντας διαφορετικούς εκκινητές και διαφορετικά αλεύρια, συμπεριλαμβανομένων των ποικιλιών κληρονομιάς, πολύ ενυδατικά ψωμιά της χώρας, viennoiserie, τσιαπάτα, φοκάτσια και πίτσα. Όλα είναι φυσικά προζύμια.

Στη Σουηδία έχει ανθρώπους που έρχονται από όλο τον κόσμο στο διεθνές εργαστήρι αρτοποιίας που έχει, το Holma Organic Bakery.

Αποδέχεται προσκλήσεις για τη διεξαγωγή σεμιναρίων σε όλο τον κόσμο, για επαγγελματίες και μη. Έχει κάνει σεμινάρια στο Βέλγιο, στη Βουλγαρία, στη Δανία, στην Γαλλία, στο Ισραήλ, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία, στην Ισπανία, στη Σουηδία, στον Μαυρίκιος, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν, στην Σερβία.