Παναγιώτης Τσιάβος
Ο Παναγιώτης Τσιάβος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και μεγάλωσε στη Εύβοια.
Είναι Consultant Bakery & Pastry Chef στο πρώτο Ελληνικό αρτοζαχαροπλαστείο της Μόσχας (Molon Lave) & Pastry Chef σε αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στην Αττική. Επίσης διδάσκει αρτοποιία και ζαχαροπλαστική σε σχολές στην Ελλάδα.
Ο Παναγιώτης είναι 7η γενιά αρτοποιών στο επάγγελμα, προέρχεται από οικογένεια αρτοποιών και έχει μεγαλώσει μέσα στην οικογενειακή του επιχείρηση (αρτοζαχαροπλαστείο). Σπούδασε τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Le Monde και έχει κάνει κάποια stage στο εξωτερικό. Δούλεψε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Αττικής ως Pastry Sous Chef, καθώς και σε γνωστό εστιατόριο και ζαχαροπλαστεία ως Pastry Chef. Παρέχει υπηρεσίες consulting ζαχαροπλαστικής και προϊόντων που υπάγονται στην ζαχαροπλαστική αλεύρου.
Η φιλοσοφία του είναι η μετατροπή κλασικών προϊόντων σε μοντέρνα και ελκυστικά, σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά. Υποστηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και δουλεύει με αυτά ακόμα και στο εξωτερικό!