Τα σεμινάριά μας
Στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας ο επαγγελματίας μπορεί να διαλέξει από μια σειρά ταχύρυθμων και εξειδικευμένων σεμιναρίων. Τα σεμινάρια καλύπτουν σε βάθος όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται να αποκτήσουν όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις/ τεχνικές αρτοποίησης, να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον.
Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες αρτοποιούς, τεχνίτες και εργαζόμενους αρτοποιείων που επιθυμούν τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση τόσο των ίδιων όσο και των συνεργατών τους στο χώρο των αλεύρων.
Τα σεμινάρια είναι αυτοτελή και μπορεί κανείς να επιλέγει να παρακολουθεί όποιο τον ενδιαφέρει.
Με την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου χορηγείται στους σπουδαστές Βεβαίωση Παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή της είναι η παρακολούθηση όλων των ωρών διδασκαλίας.
Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, στο Κερατσίνι Αττικής.
Επίπεδα Δυσκολίας
Τα σεμινάρια της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας έχουν σχεδιαστεί και διαβαθμίζονται σε 3 επίπεδα δυσκολίας έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σπουδαστών στοχευμένα και αποτελεσματικά.
Επίπεδο 1 Εισαγωγικό
Απευθύνεται σε νέους οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στο χώρο της αρτοποίησης/ ζαχαροπλαστικής, στην τεχνολογία τροφίμων ή στην οικονομική διαχείριση και μάρκετινγκ αρτοποιείου. Μάγειρες και λοιπούς εργαζομένους του τομέα τροφίμων, ακόμα και σε αρχάριους , οι οποίοι δεν έχουν λάβει καμία κατάρτιση.
Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.
Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας
Απευθύνεται σε αρτοποιούς οι οποίοι διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία και είναι γνώστες των βασικών εννοιών και τεχνικών αρτοποίησης/ζαχαροπλαστικής, τεχνολογίας τροφίμων και οικονομικής διαχείρισης και μάρκετινγκ αρτοποιείου.
Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών βοηθώντας τους να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.
Επίπεδο 3 Αυξημένης δυσκολίας
Απευθύνεται σε επαγγελματίες αρτοποιούς/ ζαχαροπλάστες οι οποίοι διαθέτουν ήδη κάποια χρόνια εμπειρίας στο χώρο ενώ έχουν αποκτήσει κατάρτιση σε τεχνικές αρτοποίησης, τεχνολογία τροφίμων και οικονομική διαχείριση και μάρκετινγκ αρτοποιείου.
Τα σεμινάρια που ανήκουν στη βαθμίδα αυτή, είναι σχεδιασμένα ώστε να προσδίδουν στους σπουδαστές, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα τους.
Εγγραφές – Πληρωμή διδάκτρων
Για να εγγραφείτε σε ένα από τα σεμινάρια μας, μπορείτε να κλείσετε θέση είτε ηλεκτρονικά υποβάλλοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, είτε τηλεφωνικά καλώντας στη γραμματεία της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-15:30, είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία στο 2ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης Μύλοι Λούλη (Σπετσών 1, 187 55, Κερατσίνι) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 08:30-15:30.
Η εγγραφή σας ολοκληρώνεται μόνο με την πληρωμή των διδάκτρων. Η κράτησή σας ισχύει για 5 εργάσιμες ημέρες. Εάν κάνετε την εξόφληση του σεμιναρίου εντός 2 εικοσιτετράωρων από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης δικαιούστε μια έκπτωση 5%. Μετά το πέρας των 5 ημέρων και σε περίπτωση μη εξόφλησης η κράτησή σας ακυρώνεται αυτόματα.
Η πληρωμή γίνεται είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας στην τράπεζα: EUROBANK GR5402602580000790200977892, είτε απευθείας στη Γραμματεία της Σχολής, καθημερινά 08:30-15:30 (τηλ. 210 4090053, 2104090195). Σε κάθε περίπτωση στο καταθετήριο θα πρέπει να αναφέρεται στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου. Ένα αντίγραφο του καταθετηρίου πρέπει να παραδίδεται στη Γραμματεία της Σχολής.
Καθώς τα αιτήματα συμμέτοχης είναι πάρα πολλά σας παρακαλούμε θερμά όπως τηρείτε τις ημερομηνίες εξόφλησης των σεμιναρίων προκειμένου να μην ακυρώνεται η κράτησή σας και να μην δημιουργείται πρόβλημα με τους άλλους ενδιαφερόμενους σπουδαστές.
Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Ειδικές τιμές
Προσφέρονται οι παρακάτω εκπτώσεις:
- -5% έκπτωση σε περίπτωση εξόφλησης εντός 2 ημερών
- -20% επί των διδάκτρων στο δεύτερο άτομο σε περίπτωση που σε κάποιο σεμινάριο συμμετέχουν 2 μέλη της ίδιας επιχείρησης. (Σημείωση: Το πρώτο άτομο πληρώνει ολόκληρο το ποσό των διδάκτρων).
- -30% επί των διδάκτρων στο τρίτο άτομο σε περίπτωση που σε κάποιο σεμινάριο συμμετέχουν 3 μέλη της ίδιας επιχείρησης. (Σημείωση: Το πρώτο άτομο πληρώνει ολόκληρο το ποσό των διδάκτρων).