Ολοκλήρωση κύκλου σεμιναρίων
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επίσημο τετράμηνο λειτουργίας της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με την διεξαγωγή 7 σεμιναρίων. Πάνω από 90 επαγγελματίες του χώρου της αρτοποιίας από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τα σεμινάρια συνολικής διάρκειας 58 ωρών.
Άπό τον Πυλώνα Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική Αρτοποιείου πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια " Τεχνολογία Προζυμιών", "Σάντουιτς_Βάσεις ψωμιού και Συνταγολόγιο Γέμισης", αλλά και "Τεχνίκές Ταχείας και Βραδείας Αρτοποίησης¨
Στον πυλώνα Μάρκετινγκ και Οικονομική Διαχείριση Αρτοποιείου, οι σπουδαστές συμμετείχαν στα σεμινάρια "Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ Αρτοποιείου" και " Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Αρτοποιείου"
΄Τέλος από τον Πυλώνα Τεχνολογία Τροφίμων πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια " Επισήμανση, Διατροφική Ετικέτα, Αλλεργιογόνα, Ισχυρισμοί ΔΙατροφής" αλλά και το "Εφαρμογή Συστήματος Αυτοελέγχου σε Αρτοζαχαροπλαστείο"
Όλα τα σεμινάρια έτυχαν μεγάλης συμμετοχής και αποδοχής από τους επαγγελματίες που πλέον μπορούν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους χωρίς να πρέπει να καταφύγουν σε σχολές του εξωτερικού.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φθινοπωρινού τετραμήνου 2016 ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των σεμιναρίων του εαρινού τετραμήνου του 2017.