23/09/2016
Πίσω στα νέαΣεμινάριο "Σάντουιτς - Βάσεις ψωμιου & Συνταγολόγιο γέμισης"
Οι αιτήσεις για το σεμινάριο «Σάντουιτς: Βάσεις ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης» (21-23 Σεπτεμβρίου 2016) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Μέσα σε κατάμεστη αίθουσα οι εισηγητές του σεμιναρίου, Βασίλης Μάνδρος (Executive Chef) και Δημήτρης Φραγκογιάννης (Τεχνικός Σύμβουλος Μύλοι Λούλη), παρουσίασαν μεγάλη ποικιλία βάσεων για ψωμί και γεμίσεων σάντουιτς για τη δημιουργία του αγαπημένου σνακ της ημέρας. Κλασικές, light, πιο υγιεινές μέχρι και gourmet προτάσεις για σάντουιτς.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν μέθοδοι οργάνωσης παρασκευής σάντουιτς, προετοιμασίας, συντήρησης και έκθεσής τους, όπως, επίσης, οι ορθοί τρόποι κοπής των ψωμιών και ο κατάλληλος συνδυασμός πρώτων υλών για ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα.