Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Σάντουιτς: Βάσεις Ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης
Το νέο τρίμηνο της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας ξεκίνησε με το σεμινάριο "Σάντουιτς: Βάσεις Ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης".
Οι εισηγητές μας, Βασίλης Μάνδρος και Δημήτρης Φραγκογιάννης παρουσίασαν μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών για σάντουιτς αλλά και γεμίσεων. Παρουσιάστηκαν τεχνικές αλλά και συνταγές για δημοφιλή, υγιεινά, ελληνικά αλλά και γκουρμέ επιλογές στους σπουδαστές, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν πρακτικά καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Our lecturers Vassilis Mandros (Executive Chef) and Dimitris Fragoyiannis (Loulis Mills Technical Consultant), presented a large variety of bases for sandwich bread and fillings. Recipes and techniques for mainstream, healthy, Greek and gourmet sandwiches were presented to the students who had the chance to enjoy the hands on practice.
Στο σεμινάριο αναλύθηκαν διεξοδικά η οργάνωση και η εφαρμογή στην παραγωγή, η προετοιμασία των υλικών καθώς και ο σωστός συνδυασμός υλικών για εξαιρετικά και γευστικά αποτελέσματα.