Οι χορτοφαγικές δίαιτες έχουν γίνει πολύ της μόδας και οι βιομηχανίες τροφίμων το έχουν ήδη παρατηρήσει. Δεν μας εκπλήσσει που χορτοφαγικά εστιατόρια, αρτοποιεία ακόμα και παντοπωλεία εμφανίζονται όλο και πιο συχνά παντού στο εξωτερικό, αλλά και στη χώρα μας. Αρκετά αρτοποιεία έχουν ξεκινήσει να ενσωματώνουν χορτοφαγικές επιλογές (vegan), ακόμα και να τροποποιούν παραδοσιακές συνταγές σε συνταγές πιο φιλικές προς τους αυστηρά χορτοφάγους. Το να ετοιμάσει, όμως, ένας αρτοποιός χορτοφαγικές συνταγές χωρίς τη χρήση αυγών, γάλα ή άλλων ζωικών προϊόντων είναι συχνά μια πρόκληση.
Ορίστε, όμως, μερικές έξυπνες συμβουλές, που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες χορτοφαγικές συνταγές.
4. Προσαρμόστε Βασικές Vegan Συνταγές
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε το ψήσιμο χορτοφαγικών (vegan) απολαύσεων είναι να βρείτε κάποιες κλασσικές συνταγές για απλά vegan κέικ, cupcakes και άλλα είδη πρώτης ανάγκης αρτοποιημάτων, και να ενσωματώσετε τα δικά σας συστατικά και γεύσεις για να τα κάνετε μοναδικά για την επιχείρησή σας. Ένα απλό vegan άσπρο παντεσπάνι μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα νόστιμο κέικ καρότου με την προσθήκη μερικών συστατικών και γεύσεων.
Τέλος, να θυμάστε ότι εάν σχεδιάζετε να εισάγετε vegan προϊόντα αρτοποιίας στο αρτοποιείο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε το κοινό για αυτά. Ξεκινήστε με μικρά βήματα και λίγες επιλογές. Αργότερα, αφού βεβαιωθείτε ότι τα vegan προϊόντα έχουν γίνει δημοφιλή στο κατάστημά σας, μπορείτε να ενσωματώσετε περισσότερες επιλογές.
Πηγή: thebakerynetwork.com