Χρήστος Καραολή
Ο Χρήστος Καραολή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, στην Κύπρο το 1981.
Είναι συνιδιοκτήτης και Chef Boulanger στο Galette Artisan Bakery στην Κύπρο. Επίσης διδάσκει αρτοποιία και ζαχαροπλαστική σε σχολές στην Κύπρο.
Σπούδασε στην Αμερική στο Johnson & Wales university, Bachelor’s degree of Science Baking and Pastry. Έχει Masters degree στην διδασκαλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Δούλεψε σε Artisan Bakeries και Restaurants στη Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη δίπλα σε καταξιωμένους Chef όπου έχει ειδικευτεί σε Artisan Baker. Ακολούθως εργάστηκε σε βιομηχανικές μονάδες στην Κύπρο. Παρέχει υπηρεσίες consulting αρτοποιίας.
Η φιλοσοφία του στην αρτοποιία είναι η χρήση κλασικών τεχνικών αρτοποίησης σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και βελτιωτικά. Υποστηρίζει τα ελληνικά προϊόντα καθώς και τις μεσογειακές διατροφικές συνήθειες.