Ezio Marinato
Ο Ezio απέκτησε το επαγγελματικό του δίπλωμα ως αρτοποιός, το 1982. Το 2002 κέρδισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αρτοποιίας στην Ελβετία, ενώ το 2007 κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρτοποιίας στη Λυών (Γαλλία). Το 2006 ξεκίνησε να προετοιμάζει επαγγελματικά τις ιταλικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρτοποιών.
Το 2009 ο Ezio έγινε μέλος της κριτικής επιτροπής του Ιταλικού Mundial Du Pain.
Το 2015 έγινε καθηγητής στη σχολή Alimenti και το 2014 καθηγητής στη διεθνή σχολή μαγειρικής ALMA.
Το 2016 δημοσίευσε το βιβλίο του "Farina d'autore" και το 2017 έγινε μέλος της επιστημονικής επιτροπής της ALMA.