Ευγένιος Βαρδακαστάνης
Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος της Σ.Τ.Ε Αναβύσσου του τμήματος Ζαχαροπλαστικής κι F&B Management στο πανεπιστήμιο της Χάγης.
Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον τομέα των ξενοδοχείων περνώντας από μεγάλες μονάδες όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Πεντελικόν κ.α.
Στη συνέχεια ασχολήθηκε και με τον χώρο των εστιατορίων έχοντας συνεργασίες με διακεκριμένους παγκοσμίως Chefs όπως ο Alain Ducasse, Guy Martin, Manuel Martinez.
Παράλληλα εργάστηκε ως εκπαιδευτικός, ενώ έχει παρουσιάσει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μεγάλες εκθέσεις του κλάδου της ζαχαροπλαστικής .
Από το 2012 έχει τη θέση του Pastry Chef στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George στο Σύνταγμα, όπως και στο GB Corner Gifts & Flavors, όπου συνεργάζεται με τον M.O.F Patissier Arnaud Larher.