Cyril Veniat
Ο Cyril Veniat γεννήθηκε στο Denain, της βόρειας Γαλλίας, το 1978. Στην ηλικία των έξι ετών είχε ήδη αποφασίσει να γίνει chef ζαχαροπλαστικής και στην ηλικία των 14 άρχισε τις σπουδές του στη ζαχαροπλαστική και στη σοκολάτα, για 7 χρόνια μέσω μαθητείας σε εταιρείες και σχολεία. Αφού πέρασε από διάφορες γαλλικές εταιρείες, αποφάσισε σε ηλικία 27 ετών να μεταβεί στην Ιαπωνία για να διδάξει ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Cordon Bleu Japan Kobe, υπό την καθοδήγηση του Bruno Lederf MOF. Το 2013 έγινε τεχνικός διευθυντής του Cordon Bleu Kobe. Το 2014 επέστρεψε στη Γαλλία ως δάσκαλος στη Διεθνή Σχολή Gastronomicom και ταυτόχρονα ήταν σύμβουλος σε διάφορες χώρες, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ισπανία. Το 2016, έφυγε για την Κίνα και έγινε διευθυντής και Head Chef στη Changsha και Hangzhou Belle Vie School.
Έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Japan Cake Show, το 2011, στην κατηγορία της τέχνης στη ζάχαρη, μαζί με ένα χρηματικό βραβείο. Στο Γαλλικό Κύπελλο Αρτοποιίας το 2017, στην κατηγορία Καλλιτεχνικά, κέρδισε τη δεύτερη θέση. Είναι μέλος της ελίτ των γάλλων αρτοποιών, έχοντας δίπλωμα MOF 2018.