• Τεχνικες Ζυμώματος
  • Τεχνικές Ωρίμανσης
  • Τεχνικές Δημιουργίας Γλάσων και Κρεμών για Γεμίσεις
  • Τεχνικές Διακόσμησης
  • Υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση
  • Εισηγητής Παναγιώτης Τσιάβος
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Επαγγελματίες αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, και αρτοτεχνίτες
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στο οποίο οι σπουδαστές θα φτιάξουν οι ίδιοι τσουρέκια με διάφορες ζύμες και γεμίσεις, τσουρέκι, panettone αργής ωρίμανσης,  εναλλακτικά cakes και άλλες εορταστικές συνταγές. Μια μοναδική hands-on εμπειρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν το κάτι παραπάνω στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής αλεύρου.

 

Προσδοκίες και στόχοι

 

Με το τέλος του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα έχουν λάβει πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις πάνω στην ζαχαροπλαστική αλεύρου, θα μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια παραγωγή και θα ξέρουν να συνδυάζουν γεύσεις και αρώματα σωστά.