• Εισηγητής Nicola Pierot
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Για επαγγελματίες αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες
  • Επίπεδο Επίπεδο 3 Αυξημένης δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  διαθέτουν  ήδη κάποια χρόνια εμπειρίας στο χώρο ενώ έχουν αποκτήσει και σχετική επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια που ανήκουν στη βαθμίδα αυτή, είναι σχεδιασμένα ώστε να εφοδιάζουν τους σπουδαστές με εξειδίκευση επιμόρφωση και τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης.

Περιγραφή

Η Γαλλική ζαχαροπλαστική είναι ένας γευστικός παράδεισος. Αποτελεί μια από τις πιο εξεζητημένες και εκλεπτυσμένες γεύσεις στο κόσμο, είναι αυτή που αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έμπνευσης και επηρέασε καθοριστικά τις γευστικές επιλογές και συνήθειες παγκοσμίως.

Ο pastry σεφ Nicola Pierot δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια και τη χρήση φρέσκων υλικών θα παρουσιάσει μια σειρά σύγχρονων γλυκών γευστικών απολαύσεων σε ένα 3ήμερο σεμινάριο 18 ωρών.  

Προσδοκίες και στόχοι

Με την λήξη του σεμιναρίου θα δείτε ιδιαίτερες εναλλακτικές προτάσεις από γαλλικά επιδόρπια, γεύσεις προκλητικές για τον ουρανίσκο σας και πολλές συνταγές υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης.