• Αλμυρά και γλυκά cookies
  • Βούτηματα σακούλας
  • Κριτσίνια
  •  Superfood cookies
  •  Νο bake μπισκότα και λιχουδιές
  • Μπάρες δημητριακών
  • Σωστός συνδιασμός υλικών
  • Υποχρεωτική πρακτική εξάσκηση
  • Εισηγητής Θα ανακοινωθεί σύντομα
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Για επαγγελματίες αρτοποιούς και λοιπούς εργαζομένους αρτοποιείων
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Τα μπισκότα και τα κριτσίνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καταστημάτων της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Αγαπημένα από μικρούς και μεγάλους, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι μπάρες δημητριακών προσφέροντας στον καταναλωτή ένα δυνατό σνακ,  πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια.  Επίσης οι νέες τάσεις έχουν να κάνουν  με superfoods προϊόντα όπως κράνμπερι,  λιναρόσπορο κλπ που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αλεύρια θα μας προσφέρουν συνταγές γευστικές, αλλά και γεμάτες θρεπτικά συστατικά.

Προσδοκίες και στόχοι

ΣΣτόχος του σεμιναρίου,  είναι να δοκιμάσουμε το κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα και να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των καταστημάτων μας με καινούριος κωδικούς, πιάνοντας όλο το φάσμα των καταναλωτών, ανάλογα με τις διατροφικές τους συνήθειες.  Οι συνταγές που θα δοκιμαστούν θα είναι βασισμένες στην καθαρή πρώτη ύλη,  χωρίς έτοιμα μίγματα μαθαίνοντας έτσι από την αρχή μέχρι το τέλος τις διαδικασίες που απαιτούνται για τα παρασκευάσματα μας.