• Ανάλυση Πρώτων Υλών
  • Τεχνικές Ωρίμανσης
  • Τεχνικές Ζυμώματος
  • Σωστός Συνδυασμός Υλικών
  • Εμφαση σε νέες τάσεις
  • Τεχνικές Διακόσμησης
  • Υποχρεωτική πρακτική άσκηση
  • Εισηγητής Αναστάσιος Κανελλάς
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι 18755
  • Ενδιαφέρει Για επαγγελματίες αρτοποιούς, βιοτέχνες αρτοποιούς, τεχνολόγους τροφίμων, υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας βιοτεχνιών.
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο που θα εστιάσει στις νέες τάσεις της αρτοποιίας. Οι σπουδαστές θα μάθουν να παρασκευάζουν ψωμιά και αρτοσκευάσματα με εναλακτικές πρώτες ύλες συνδυάζοντας την ποιότητα και την γεύση μαζί με την υψηλή διατροφική αξία σε ένα προϊόν. Χρήσιμο για όσους θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά στην αρτοποιία.

Προσδοκίες και στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου, ο σπουδαστής θα έχει την γνώση να χειρίζετε εναλακτικές πρώτες ύλες και να δημιουργεί προιόντα που συμβαδίζουν με τις απαιτιτηκες τάσεις της αγοράς δίνοντας ιδιαίτερη εμφαση στη διατροφική αξια των προιόντων καθιστόντας τον ικανό να σταθεί ορθιος σε μια διαρκως μεταβαλόμενη αγορά.