• Προτάσεις Παρουσίασης
  • Καινοτόμες Ιδέες
  • Τεχνικές Δημιουργίας Γλάσων και Κρεμών για Γεμίσεις
  • Τεχνικές Διακόσμησης
  • Υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση
  • Εισηγητής Cyril Veniat
  • Τοποθεσία Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • Ενδιαφέρει Επαγγελματίες αρτοποιούς, βιοτέχνες αρτοποιούς, τεχνολόγους τροφίμων, υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας βιοτεχνιών
  • Επίπεδο Επίπεδο 2 Μέτριας δυσκολίας

    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε διαθέτουν εμπειρία είτε έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση.
    Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να αναπτύσσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία των σπουδαστών, ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης, βοηθώντας τους έτσι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο βασισμένο στην ζαχαροπλαστική με έναν απο τους πιο αξιόλογους ζαχαροπλάστες της γενιάς του. Ο Γάλλος Cyril Veniat πρώην καθηγητής της διάσημης γαλλικής σχολής Le Cordon Bleu, στο Kobe της Ιαπωνίας και νυν καθηγητής και σύμβουλος ζαχαροπλαστικής με δραστηριότητα κυρίως στην Ασία, θα μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά και τις τεχνικές της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής σε ένα μοναδικό τριήμερο hands-on σεμινάριο.

Προσδοκίες και στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα έχουν αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα γύρω απο την σύγχρονη ζαχαροπλαστική και θα έχουν τη γνώση να μπορούν να εντάξουν στην παραγωγή τους μοναδικες χειροποίητες δημιουργίες.