Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Florian Ogici

Ο Florian Ogici γεννήθηκε στην Αλβανία το 1985 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ξεκίνησε να δουλεύει ερασιτεχνικά ως μάγειρας από τα 14 του σε διαφορά μαγαζιά της Αθήνας. 

Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στον Άλιμο, από το 2007 και είναι κάτοχος του Executive Diploma στο  Hotel & Tourism Management από το 2016.

Έχει δουλέψει σε πολύ γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε διοικητικές θέσεις στην κουζίνα,  μερικά από αυτά είναι το εστιατόριο Milos στην Αθήνα, το 5* Ξενοδοχείο Villa mikonian collection, (ως head chef), το εστιατόριο Λεύκες (ως head chef), το εστιατόριο Αλάτσι, το εστιατόριο Cookoovaya (ως sous chef) και διάφορα εστιατόρια ως consulting chef, ενώ έχει δουλέψει και ως sous chef σε εστιατόρια στο Montreal, στη New York και στο Las Vegas.  Μια από τις τελευταίες του δουλειές είναι ως private chef σε διάφορες βίλες πολυτελείας και σκάφη αναψυχής, όπου μαγείρευει για διάσημους καλλιτέχνες, βασιλιάδες και μεγιστάνες απ’ όλο τον κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, όπως ο Περικλής Κοσκινάς, ο Νίκος Καραθάνος  (2* μισελέν), ο Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος,  ο Κλεομένης Ζουρνατζής και άλλους καταξιωμένους συνάδελφους

Η φιλοσοφία του είναι η ανάδειξη ποιοτικών υλικών από όλη την Ελλάδα μέσα από παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές.