Yπεύθυνος Σπουδών Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας
Τον ρόλο του υπεύθυνου σπουδών αναλαμβάνει o Χάρης Παπαλίτσας παράλληλα με τα δικά του επαγγελματικά καθήκοντα.
Ο Χάρης Παπαλίτσας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Τα πρώτα βήματα στον χώρο της αρτοποιίας τα έκανε από νεαρή ηλικία στον ξυλόφουρνο της οικογένειάς του. Σπούδασε αρτοποιία Ζαχαροπλαστική, στο Ινστιτούτο «Le Gourmet” στο Βόλο, από όπου και αποφοίτησε το 2013.
Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Διεθνή Σχολή Αρτοποιίας της Βαρκελώνης (Gremi de Flequers de Barcelona), στη Σχολή Αρτοποιών της Μαδρίτης (ASEMPAN), ενώ μαθήτευσε δίπλα σε διεθνούς φήμης αρτοποιούς. Έχει ειδικευτεί στη γαλλική ζαχαροπλαστική και σε παραγωγή σφολιατοειδών στη σχολή “Ecole Le Νotre”.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αναλάβει τεχνικές παρουσιάσεις και επιδείξεις μεγάλων εταιριών του κλάδου, σεμινάρια αρτοποίησης, ενώ έχει διδάξει αρτοποιεία σε ιδιωτικές σχολές.
Στην αρτοποιία αυτό που ψάχνει είναι καινοτόμες τεχνικές και νέα υλικά, μένοντας ταυτόχρονα σταθερά κοντά στην παράδοση της τέχνης.