16/09/2016
Πίσω στα νέαΣεμινάριο "Τεχνικές Ταχείας - Βραδείας Αρτοποίησης"
Στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο σεμινάριο της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με τίτλο «Τεχνικές Ταχείας – Βραδείας Αρτοποίησης» και εισηγητές τους κ. Μιχάλη Ορεστίδη (Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Καινοτομίας & Ανάπτυξης επιχειρήσεων τροφίμων) και Δ. Φραγκογιάννη (Τεχνικός Σύμβουλος Αρτοποίησης Μύλοι Λούλη) στο Κερατσίνι, Αττικής.
Οι συμμετέχοντες αρτοποιοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά της ταχείας και βραδείας ωρίμανσης, τον τρόπο που λειτουργούν, αλλά και τις μεθόδους με τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν την καθεμιά από αυτές με επιτυχία, ώστε να βελτιώσουν την οργάνωση παραγωγής τους & να αναπτύξουν νέα προϊόντα.