Παρουσίαση ΑΡΤΟΖΑ: Εφαρμογή Συστήματος Αυτοελέγχου-Ελάχιστα Προαπαιτούμενα
Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στην ΑΡΤΟΖΑ την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 2.30μμ στην αίθουσα σεμιναρίων στο Hall 2 του Μetropolitan Expo. Εισηγητής θα είναι ο κύριος Νικόλαος Γκιώνης, τεχνολόγος τροφίμων, καθηγητής στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας και επικεφαλής επιθεωρητής της TUV Austria Hellas.
Σκοπός της παρουσίασης αυτής είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με το σύστημα αυτοελέγχου που πρέπει να εφαρμόζουν τα αρτοζαχαροπλαστεία. Θα επεξηγηθεί το σύστημα HACCP, το οποίο ελέγχει τους κινδύνους που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων ενώ θα γίνει εκτενής αναφορά στα ελάχιστα προαπαιτούμενα που πρέπει να εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις καθώς και οι σχετικοί φάκελοι που πρέπει να τηρούνται.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα εντελώς δωρεάν και να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στον εισηγητή.