05/01/2018
Πίσω στα νέαΝέο πρόγραμμα Σεμιναρίων Α' 6μήνου 2018
- Νέο πρόγραμμα Σεμιναρίων Α 6μήνου 2018
- Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας έχει στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένα και ταχύρρυθμα σεμινάρια αρτοποιίας, τεχνολογίας τροφίμων και μάρκετινγκ αρτοποιείου, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά τον επαγγελματία, ώστε να διακριθεί.
-
Πρόγραμμα Α΄6μήνου Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας - Προζυμένια Ψωμιά, Τεχνικές Ωρίμανσης και Τεχνολογία Προζυμιών , Χάρης Παπαλίτσας, 5-7/3/2018
- Σύγχρονη Ζαχαροπλαστική & Γλυκά Ταξιδίου, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, 12-14/3/2018
- Viennoiserie και Πρωινά Αρτοποιείου Αλμυρά και Γλυκά, Χρήστος Καραολή, 14-16/04/2018
- Διοίκηση Αρτοποιείου (Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, Μarketing, Προώθηση, Κοστολόγηση, Τεχνικές πωλήσεων), Door Training, 23-25/4/2018
- Διεθνές Σεμινάριο Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, 7-9/5/2018, Josep Pascual, Christian Gillet, Harris Papalitsas, Oriol Balaguer, Francesco Genchi, Rachel Blanchon
- Χειροποίητες Πίτες με Παραδοσιακές και Σύγχρονες Γεμίσεις, Florian Ogici, 21-23/5/2018
- Σάντουιτς: Βάσεις Ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης - Κρύα γεύματα/Σαλάτες, Βασίλης Μάνδρος, 4-6/6/2018
- Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο site της σχολής www.greekbakingschool.gr. Ακολουθήστε μας στο FaceBook & Instagram, Greek Baking School.